Altijd het complete pakket voor ieder digitaal project.

Wij kiezen kwaliteit

Goede producten en goede service, dat is wat we leveren. Wij geloven in een totaalaanpak waarover wordt nagedacht en samenwerkingen waarin we elkaar versterken. Onze werkwijze is agile en onze visie is realistisch, daarmee hebben we veel prettige en langdurige klantrelaties opgebouwd.

Full service aanpak

We leveren onze klanten onder meer een krachtige online presence, fraaie specialistische content, technische maatwerk oplossingen, campagnes en ondersteuning bij (complexe) digitale vraagstukken. Dit doen we met ons vaste team en externe professionals wanneer nodig.

Responsive Development


We zorgen ervoor dat ieder product, zowel technisch als visueel, prettig werkt in alle populaire browsers en op alle moderne devices. Van desktop tot mobiel en TV.

API Koppelingen


We verzorgen slimme maatwerk-koppelingen met bestaande systemen en API's. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van een CRM, videoplatform of Payment Service Provider.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)


Door het juist implementeren van richtlijnen voor SEO en het inzetten van de juiste tools zorgen we ervoor dat organische zoekresultaten significant stijgen.

Wordpress Maatwerk


Het ontwikkelen van maatwerk templates en functionele plugins voor het populairste CMS bij het midden- en kleinbedrijf behoren bij ons tot de alledaagse werkzaamheden.

Digitalisering


We denken mee in het efficiënt verplaatsen van jouw traditionele bedrijfsvoering naar Online. Met slimme oplossingen realiseren we instant services die bijdragen aan een betere klantervaring.

Specialistische Content


De creatieve invulling van een website en het aantrekkelijk verkopen van een duidelijke boodschap doen we met aantrekkelijke visuals, interactieve infographics en gave (animatie)video’s.

Social Media


Via sociale media is het mogelijk jouw doelgroep nog gerichter te benaderen en te leren kennen. Zo kunnen we deze nog verder segmenteren en conversie verhogen door doeltreffend te adverteren.

User Experience (UX) Design


De gebruikerservaring staat bij ieder project centraal. Vanaf de ontwerpfase optimaliseren we het product voor de beste interactie met je doelgroep zodat ze het gaan- en blijven gebruiken.

Digital Branding


Samen creëren we de optimale combinatie van branding en digitale marketing om je merk stevig neer te zetten in de digitale wereld. Dit doen we middels websites, apps, campagnes en sociale media.

(Big) Data Analyse


Door het analyseren van onder meer gebruikersstromen, gedrag en interesses van je doelgroep en/of bezoekers zijn we in staat een product of dienst steeds verder te optimaliseren.

Apps en Mobile


Meer dan de helft van de internetgebruikers surft tegenwoordig via zijn smartphone. Wij ontwerpen en bouwen "mobile first" responsive of zelfs specifiek voor mobiele apparaten.

Concept Consulting


Vraag je je af of de realisatie van jouw concept haalbaar is en wat de vereisten of eventuele valkuilen zijn? Met onze specialistische kennis van digitale media helpen we je verder.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Technische bouwstenen

De vormgeving en de voor de gebruiker zichtbare website of app is slechts het topje van de spreekwoordelijke ijsberg. Onder water ligt hier vaak een indrukwekkend technisch fundament aan ten grondslag. Of we deze nu from scratch realiseren of gebruik maken van bestaande technieken, er is goed over gedacht en het werkt. Onze cases zijn hier stuk voor stuk voorbeelden van.

Onder meer de Cloud Console van Google en de Facebook Developers omgeving zijn voor ons bekend terrein. We realiseren e-commerce oplossingen, betaalmodules en slimme plugins. Ook voor marketing, tracking en analyse weten we de juiste tools op efficiënte wijze in te zetten.