Website Balancing Motions

Balancing Motions is een serie van oefeningen, gericht op het ontspannen of versterken van de belangrijkste spiergroepen die invloed hebben op het functioneren van bepaalde delen van het lichaam, zoals bijvoorbeeld de lage rug en de nek. Studio Novo heeft het meertalige platform (Nederlands, Engels en Spaans) gerealiseerd door een slimme combinatie van het Vimeo Plus membership plan, Wordpress en Woocommerce Subscriptions. Gebruikers zijn in staat abonnementen af te sluiten waarmee ze toegang krijgen tot de oefeningen.

We hebben de door een derde partij geleverde huisstijl uitgebreid met iconen, visuals en een infographic. Daarnaast hebben we een responsive Wordpress template ontworpen en zorgen we voor doeltreffende social media marketing doormiddel van Facebook for Business. De uitdaging van een nieuw platform is naamsbekendheid en het werven van de eerste klanten, daarom zorgen we ervoor dat Balancing Motions ook goed wordt gevonden wanneer mensen zoeken op verschillende fysieke klachten.

Waarom het wiel uitvinden als we op een slimme manier bestaande tools van grote namen kunnen combineren? Vimeo plus biedt ons de mogelijkheid video’s, via de API, af te schermen voor alle websites (incl Vimeo zelf) behalve die op de whitelist, Woocommerce Subscriptions geeft ons de mogelijkheid eenvoudig abonnementen te verkopen. De laatste is tevens gekoppeld met Mollie Subscriptions voor terugkerende automatische betalingen. Dit alles draagt bij aan een duurzame oplossing en een vlotte ontwikkelingsfase.

Gebruik maken van 3rd party API's?

Neem contact op